"Nasze sandomierskie - kulinaria regionalne" na dziedzińcu Zamku Królewskiego

Podziel się:
Oceń:
18.09.2019, 18:04

W niedzielę w Sandomierzu zapachniało grzybami. Po raz siedemnasty na dziedzińcu sandomierskiego Zamku Królewskiego odbył się konkurs „Nasze sandomierskie – kulinaria regionalne”, którego tym razem motywem przewodnim były grzybowe przysmaki.

Komentarze (0)

Dodanie komentarza oznacza akceptację regulaminu. Treści wulgarne, obraźliwe, naruszające regulamin będą usuwane.

Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu STV - SandomierzTV.pl. TOP CREATIVE Sp. z o.o. z siedzibą w 27-530 Ożarów, Osiedle Wzgórze 16/25 jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.